Cursus Vrij schilderen

Hierbij gebruik ik het motto "alles kan en niets moet". Jij hoeft helemaal niet te kunnen schilderen om deze cursus te volgen. Het enige wat je hoeft te doen is te luisteren naar je gevoel en van alles uit te proberen zonder er teveel bij na te denken. De lessen zijn bovenal gericht op jouw eigen inbreng. Het is een ‘vrije’ les’ met individuele begeleiding. Je kiest zelf een onderwerp en bepaalt welke techniek en materialen je gebruikt. Buiten de bekende materialen, werken we ook met bijvoorbeeld textiel en zand of kan je gebruik maken van de Turkse Ebru-schilderkunst op water. Uiteraard krijg je uitleg over de verschillende mogelijkheden. Alles is mogelijk binnen deze lessen.

WhatsApp Image 2022-07-01 at 2.40.23 PM (5)

 In deze cursus ontmoet je zowel beginners als gevorderden. Juist in het vrij schilderen is dat heel inspirerend. Vanwege corona werk ik nu in groepen van maximaal 3 personen. In mijn atelier is alle ruimte en bij mooi weer kunnen we zelfs buiten schilderen 🙂 Voordeel van extra kleine groepjes is dat ik jou extra aandacht kan geven en ik je goed kan begeleiden in je ontwikkeling.

Beginners en gevorderden

Dinsdagochtend van 10.30 - 12.30 uur
Woensdagochtend van 10.30 - 12.30 uur
Donderdagochtend van 10.30 - 12.30 uur
Donderdagmiddag van 14.00 - 16.00 uur
Vrijdagochtend van 10.00 - 12.30 uur

Tarief

Per les: € 30,- (vanaf 1 september € 35,- )
Voordelige strippenkaart (7 lessen): € 180,- (vanaf september € 210,-)

Gratis Proefles

Wil je eerst een les meemaken vóórdat je beslist of je deze cursus doet? Dat kan en ook nog gratis!

Kom ook schilderen en klik op de button om je aan te melden voor de cursus Schilderen of om een proefles aan te vragen. Je bent van harte welkom!

Afbeelding review

Ik heb mijzelf in 2008 aangemeld bij Oya om te kijken of schilderen wat voor mij zou zijn. Meerdere familieleden waren daar al mee bezig, maar ik dacht dat ik het niet mij me had om dat te kunnen. Bij Oya kwam ik er al heel snel achter dat ik het ook in me had en ik ben meerdere jaren gebleven om meer te kunnen leren. Leuke lessen waarin verschillende technieken aan bod kwamen waarin ik veel geleerd heb en mezelf goed heb kunnen ontwikkelen.  Van harte aanbevolen!

Mattanja Schut

Een impressie van de cursus Vrij schilderen