Cursus Portretschilderen

Lijkt een portret schilderen je leuk maar te moeilijk? In deze cursus ga ik je leren hoe je dit doet.
Deze cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Iedereen wordt individueel en op zijn eigen niveau begeleid.

Ben je een beginner? Dan leer je al doende alle aspecten van het portrettekenen kennen, zoals het opzetten van een portret, het kijken naar richtingen en verhoudingen en het aanbrengen van licht en schaduw. Je leert alles over de vorm, de compositie en de achtergrond van een portret. Je kunt experimenteren met het werken met bijvoorbeeld houtskool, olieverf of acryl. We gebruiken daarbij de kwast, het paletmes of de spons en we werken vooral aan de hand van foto’s.

Ben je een gevorderde? Dan kun je direct aan je eigen werk beginnen. Onder mijn begeleiding ta je steeds meer een eigen stijl ontwikkelen en leer je om met nieuwe materialen en technieken te werken.  

Portretschilderen voor beginners en gevorderden in Oya's Atelier in Ermelo, dichtbij Harderwijk en Putten

Beginners en gevorderden werken in deze cursus prima samen in één groep. Je leert van elkaar en inspireert elkaar. Vanwege corona werk ik nu in groepen van maximaal 3 personen. In mijn atelier is alle ruimte en bij mooi weer kunnen we zelfs buiten schilderen. De kleine groepsgrootte maakt dat ik je volop aandacht kan geven en  jij je goed kunt ontwikkelen.

Beginners en gevorderden
Dinsdagochtend van 10.00 - 12.00 uur
Woensdagmiddag van 14.00 - 16.00 uur

Tarief
Per les: € 30,-
Voordelige strippenkaart (7 lessen): € 180,-


Gratis Proefles

Wil je eerst een les meemaken vóórdat je beslist of je deze cursus doet? Dat kan en ook nog gratis!

Kom ook schilderen en klik op de button om je aan te melden voor de cursus Schilderen of om een proefles aan te vragen. Je bent van harte welkom!

Afbeelding review

Oya is een mooi mens!! Daarbij kan ze ook nog eens geweldig schilderen en tekenen. Ik kom al tien jaar bij Oya met heel veel plezier, al veel mooie schilderijen gemaakt met acryl en olieverf. Portretten getekend met pastelkrijt en houtskool. Ze kan het goed uitleggen en indien nodig helpt ze je graag. Ik hoop nog lang bij Oya te kunnen komen.

Anja Vonk

Een impressie van de cursus Portretschilderen