Cursus Schilderen

Iedereen kan schilderen! In deze cursus zul je je met plezier ontwikkelen en ga je dingen maken die je niet voor mogelijk had gehouden.

Je maakt kennis met allerlei teken- en schildertechnieken en de bijbehorende materialen. Stapje voor stapje raak je bedreven in de basistechnieken van kleur, toon, vorm, dieptewerking, compositie, verhouding en perspectief en kun je schilderen wat je wilt. Je leert werken met acrylverf, gewassen inkt, oliepastel, houtskool, olieverf, pen en krijt.

Verschillende onderwerpen komen aan bod; stilleven, portret, interieur, landschap, figuratief, abstract en fantasie. We kijken naar het werk van bekende kunstenaars en bespreken het gemaakte werk met elkaar. Zo krijg je een steeds beter inzicht in en grip op alle mogelijkheden binnen het schilderen. Door te oefenen en te experimenteren ontdek en ontwikkel je steeds meer je eigen stijl en manier van werken.

Schilderles voor beginners en gevorderden in Oya's Atelier in Ermelo, dichtbij Harderwijk en Putten

Er is een beginnersgroep en een gevorderden groep zodat je lekker op je eigen niveau kunt werken. Vanwege corona werk ik nu in groepjes van maximaal 3 personen. In mijn atelier is alle ruimte en bij mooi weer kunnen we zelfs buiten schilderen 🙂 Voordeel voor jou is dat ik je alle aandacht en input kan geven die jij nodig hebt om jezelf te ontwikkelen.

Beginners
Woensdagochtend van 10.00 - 12.00 uur
Donderdagmiddag van 14.00 - 16.00 uur

Gevorderden
Donderdagavond van 19.00 - 21.00 uur
Vrijdagmiddag van 14.00 - 16.00 uur

Tarief
Per les: € 30,-
Voordelige strippenkaart (7 lessen): € 180,-

Gratis Proefles

Weet je niet zeker in welke groep je past, of wil je eerst een les meemaken vóórdat je beslist of je deze cursus doet? Dat kan en ook nog gratis!

Kom ook schilderen en klik op de button om je aan te melden voor de cursus Schilderen of om een proefles aan te vragen. Je bent van harte welkom!

Afbeelding review

De lessen bij Oya zijn heel prettig, laagdrempelig en heel goed te volgen. Ik ben gaan schilderen voor mijn ontspanning en om mijn creativiteit te ontwikkelen. Het leuke is dat Oya je naast heel veel praktische tips van het schilderen ook heel goed weet te coachen als je het even niet meer ziet zitten. Samen met Oya heb ik al een paar prachtige schilderijen gemaakt die nu mooi aan de muur hangen 🙂

Sabrina Bavel

Een impressie van de cursus Schilderen